Taxiverzekering

Aanvraagformulier

Belangrijk: toelichting bij het invullen van dit formulier

1. Als aanvrager of kandidaat-verzekeringnemer bent u verplicht alle vragen in dit aanvraagformulier zo volledig mogelijk te beantwoorden. Dit geldt ook voor feiten en omstandigheden die gaan over een andere belanghebbende bij deze verzekering.


2. Als u na deze aanvraag nog feiten en omstandigheden wilt veranderen, dan moet u dat aan uw adviseur laten weten. Dit geldt alleen als wij nog geen definitieve beslissing hebben genomen om uw aanvraag te accepteren. Verder moet het gaan om feiten en omstandigheden waarover wij vragen stellen in dit formulier.


3. Als u de vragen niet naar waarheid beantwoordt, kan een uitkering minder worden of zelfs vervallen. Informeert u ons met opzet niet correct? Dan kunnen wij de verzekering stoppen.


4. Met de informatie uit uw aanvraagformulier beoordelen wij of we uw taxiverzekering accepteren. U heeft geen voorlopige dekking in de periode tussen uw aanvraag en onze acceptatie.


Bedrijfsgegevens


1 Gegevens van chauffeur

Verzekering

Betalingswijze

Eerdere verzekeringen

Strafrechtelijk verleden

Betrokkenheid faillissement

U heeft 14 dagen bedenktijd, een rustig idee

Als u een verzekering heeft afgesloten, krijgt u altijd 14 dagen bedenktijd. Bent u om wat voor reden niet tevreden? Laat het ons of uw adviseur dat binnen 14 dagen weten. Voor deze nieuwe verzekering hoeft u dan niets te betalen. Heeft u ondertussen premie betaald, dan krijgt u die terug.

Belangrijk: Lees voor de ondertekening van dit formulier de toelichting op de reikwijdte van de mededelingsplicht. Deze staat vermeld aan het begin van dit formulier.

Uw gegevens

Bestanden uploaden

Bladeren Aanpassen Verwijderen
Bladeren Aanpassen Verwijderen
Bladeren Aanpassen Verwijderen

Goed om te weten

Bij Centraal Beheer staan we al meer dan 100 jaar klaar voor onze klanten. U kent ons vast van ‘Even Apeldoorn bellen’.

U kunt bij ons financiële producten en diensten afsluiten Zoals verzekeringen, pensioenen, hypotheken, spaarrekeningen, beleggingsproducten en diensten voor HR en Risicomanagement. Rechtstreeks en via adviseurs die met ons samenwerken.


Vanaf 1995 horen wij bij Achmea

Centraal Beheer is een merk van Achmea Schadeverzekeringen N.V. in Apeldoorn. Achmea is de grootste verzekeraar van Nederland. Achmea Schadeverzekeringen N.V. is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08053410 en de AFM onder nummer 12000606.


Uw gegevens in vertrouwde handen Sluit u een verzekering of financiële dienst af? Dan hebben wij uw gegevens nodig. Denk aan uw naam, adres en woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Soms hebben wij ook meer gegevens van u nodig. Achmea B.V. is verantwoordelijk voor een goede verwerking van uw persoonsgegevens.


Wilt u weten welke gegevens wij verwerken en waarvoor? Kijk dan in ons Privacy Statement op centraalbeheer.nl/privacy. Daar leest u ook wat uw rechten zijn. En wanneer u bezwaar kunt maken tegen verwerking van uw gegevens. Wilt u ons Privacy Statement op papier ontvangen? Stuur dan een brief naar: Centraal Beheer Relatiebeheer Postbus 9150 7300 HZ Apeldoorn


Staan er fouten in dit formulier? Ons doel is dat al onze informatie klopt en volledig is. En dat u alles zo goed mogelijk begrijpt. Maar er kan altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout.


Staat er iets anders in de productvoorwaarden? Uw en onze rechten en plichten staan in de productvoorwaarden. Staat hier wat anders dan in de productvoorwaarden? Dan gelden de productvoorwaarden.


Bent u niet tevreden? Laat het ons weten.

Bent u het niet met ons eens of heeft u een klacht? Dan horen wij dit graag. We willen u namelijk zo goed mogelijk helpen. Kijk voor meer informatie en ons klachtenformulier op centraalbeheer.nl/klachtdoorgeven. U kunt ook een brief sturen naar: Centraal Beheer Klachtenbureau Postbus 9150 7300 HZ Apeldoorn


Meer informatie over Centraal Beheer Kijk voor meer informatie over ons en ons beleid, onze producten en onze gegevens op centraalbeheer.nl. Het adres van Centraal Beheer is: Laan van Malkenschoten 20